Közlemény!

Tisztelt Szurkolóink!

A Budafoki MTE ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy szeretett technikai vezetőnk, Schneider Sándor nyilvános búcsúztatása, illetve temetése március 8-án, pénteken, 13 órától a Budafoki temetőben lesz.


„Emlékezzünk.

Schneider Sándor, vagy ahogy a futballpályák környékén a legtöbben ismerik „Sneci” Budafokon kezdett futballozni. Végigjárta az utánpótlás-korosztályokat, majd a BMTE tartalékcsapatában szerepelt. Játékos-pályafutása mellett játékvezetői vizsgát tett, a budafoki tartalékok mellett pedig alkalmanként intézői feladatokat látott el. 1988-tól már az első csapat mellett tevékenykedett intézőként. 1994-ben az MTK-hoz került, a Hungária körúton több mint húsz éven keresztül volt technikai vezető. Munkáját mindig is a lelkiismeretesség, az alaposság és a minden részletre kiterjedő odafigyelés jelemezte. 2015-ben visszatért Budafokra és részese volt az NB III-ból történő feljutásnak, valamint az emlékezetes Magyar Kupa-menetelésnek is.

Schneider Sándort a Budafoki MTE és a Budafoki LC is saját halottjának tekinti.

Isten veled, Sneci!”

budafokimte.hu

1250cookie-checkKözlemény!
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .