Ellopta a pizzafutár autóját

Másfél órát várni egy pizzára sok. Budapest XXII. kerületében azonban a pizzafutár ellopott autója és a tettes került ennyi idő alatt rendőrkézre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Roland 26 éves budapesti lakos ellen, aki 2021. április 26-án 13 óra körül Budapesten, a XXII. kerületi Jókai Mór utcából eltulajdonított egy parkoló gépkocsit.

A járműben volt a sértett pénztárcája, személyes okmányai, illetve egy elektronikus fizetésre használt bankkártya terminál is.

A kerületi rendőrök a bejelentéstől számított másfél órán belül azonosították és egy benzinkúton tankolás közben elfogták a feltételezett elkövetőt. Ekkor derült ki, hogy a 26 éves férfi ellen a Fővárosi Törvényszék személyi szabadság megsértése bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írta a police.hu

További híreink

3610cookie-checkEllopta a pizzafutár autóját
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .