Közúti változások Budafok: ezekre érdemes figyelni

Célegyenesbe fordul a XXII. kerületi útépítés, már jól látszik a Tóth József utca, Kossuth Lajos utca, Nagytétényi út és Mária Terézia utca csomópontjában a körforgalom formája. A kapcsolódó munkák miatt november 27-étől, hétfőtől módosul a jelenlegi forgalmi rend a környéken. A Budapesti Közlekedési Központ az alábbiakban összefoglalja a közúti közlekedést és a közösségi közlekedést érintő tudnivalókat.

Útfelújítás zajlik a XXII. kerületben: a november 27-én, hétfőn kezdődő újabb ütem forgalmi változásokkal jár a körforgalom-építéshez kapcsolódó szegélyépítési és aszfaltozási munkák miatt. A BKK mindent megtesz annak érdekében, hogy az ott lakók és az arra közlekedők igényeit a lehető legjobban kiszolgálja, és egyúttal biztosítsa a munkavégzéshez szükséges területet.

Közúti változások: ezekre érdemes figyelni

A budafoki körforgalom-építés következő ütemében november 27-én, hétfőn tervezetten 17 órától

• a Tóth József utca ismét teljes hosszában kétirányú lesz;

• a Nagytétényi úton déli irányból haladva – a körforgalom használatával – újra elérhető a Tóth József utca;

• a Kereszt utcában, a Kálváriahegy utcában és a Zoltán utcában megszűnnek az ideiglenes várakozási korlátozások, a korábban megszokottak szerint lehet parkolni;

 a Tóth József utca, Kossuth Lajos utca, Nagytétényi út és Mária Terézia utca csomópontjában életbe lép a körforgalmi szabályozás, jelzőőr segíti a forgalmat az aszfaltozási és befejező munkák idején;

• a Sörház utca november 28-ától, keddtől megint kétirányú lesz a Pannónia utca és a Garamvári Szőlőbirtok közötti szakaszon, a Nagytétényi út felé vezető (páratlan) oldalán ismét lehet parkolni.

Így közlekednek az autóbuszok a környéken

Az érintett közösségi közlekedési járatok közül november 28-án, kedd hajnaltól

• a Városház tér felé közlekedő 58-as, 141-es, 158-as, 250-es, 250B és 941-es autóbusz újra az eredeti útvonalon, a Tóth József utcán közlekedik, érintve a Komló utcai megállót is.

A Tóth József utcában megszűnt a korábbi autóbusz-megálló, a buszok a Mária Terézia utcában kialakított új megállóban állnak meg.

bkk.hu

8840cookie-checkKözúti változások Budafok: ezekre érdemes figyelni
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .