Férje gyilkosához ment feleségül

Pénteken délután szűk körben eltemették Soltvadkerten a 11 év után holtan előkerült Katzenbach Imre, egykori magyar bajnok labdarúgót. A szocialista-liberális kormányok egyik legnagyobb gazdasági botrányában, az Eclipse-ügyben szereplő volt élsportolót félmilliárd forintért és azért ölhették meg, hogy ne tehessen terhelő vallomást . irja a magyarnemzet.hu

Persze a Magyar Nemzet minden hírében fellelhető “a szocialista-liberális kormányok”-hoz való kapcsolata mindenkinek aki nem Fidesz. Na mindegy.


Eltemették pénteken délután Soltvadkerten Katzenbach Imrét. A kétszeres magyar bajnok labdarúgó holttestét tavaly találták meg, még eltűnésekor, 2009-ben gyilkolták meg. A 45 éves férfi 2009. szeptember 28-án a XVII. kerületi otthonából tűnt el, földi maradványait 2020. október 23-án Baranyajenő térségében a földben elásva találták meg a nyomozók.

Hirdetés

Felesége éveken keresztül hazavárta a férjét és ebben az időszakban férje üzlettársa tartotta benne a lelket.

Az asszonynak a nehéz időszakot Imre barátja és korábbi üzlettársa, H. Attila segített átvészelni, s idővel kapcsolatuk elmélyült, szerelem szövődött közöttük, mígnem 2013-ban, Kaposvárott össze is házasodtak

– írja a Bors mai számában, hozzátéve: elképzelni is szörnyű, mit élhetett át a mit sem sejtő nő, amikor tavaly év végén azzal szembesült: volt férje gyilkosság áldozata lett, megölésével pedig az új, gazdasági bűncselekmény miatt raboskodó férjét gyanúsítják.

Katzenbach Imrét minden jel szerint félmilliárd forint miatt ölhették meg, valamint azért, hogy ne tudjon terhelő vallomást tenni senkire a szocialista-liberális kormányok egyik legnagyobb botrányában, az úgynevezett Eclipse-ügyben.

A labdarúgó  2009. szeptember 28-án tűnt el XVII. kerületi otthonából az akkor 45 éves férfi.

A rendőrség a kezdetektől gyanította, hogy nem csupán egy eltűnésről van szó, a férfi nem saját elhatározásából tartózkodhat ismeretlen helyen, hanem bűncselekmény áldozatává válhatott.

A kitartó körözési munka és a minden részletre kiterjedő adatgyűjtés eredményeképpen 2019-ben olyan információk jutottak a rendőrség birtokába, hogy a férfi emberölés áldozatává vált. 

A nyomozás során sikerült azonosítani a holttest elrejtésének helyét is, így Baranyajenő térségében a nyomozók megtalálták, és azonosították a sértett földi maradványait.

A KR NNI Életvédelmi Osztályának munkatársai a jelenleg büntetés-végrehajtási intézetben lévő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás minden részletre kiterjedően folyamatban van – írta a police.hu

3340cookie-checkFérje gyilkosához ment feleségül
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .