Szakikereső

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás a XXII. kerületben is!

Szolgáltatásunk a koronavírus idején is hívható. Munkánkat védőfelszereléssel (maszk és kesztyű) végezzük, az idevágó szabályok betartásával!

Üdvözlöm, Kónya Sándor vagyok. Budapesten és vonzáskörzetében foglalkozom duguláselhárítással. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogatója, vagy a fürdőszobai mosdója, kádja, zuhanyzója.

Ilyenkor lelki szemei előtt, már a bontási munkák és a kiadott pénz lebeg. Van más olcsóbb és hatékony megoldás,hogy ne kelljen bontani. A problémák túlnyomó részében megoldható a bontás nélküli duguláselhárítás. Vannak bizonyos praktikák, amik természetesen egy-egy alkalommal sikeresek lehetnek, de nem végleges megoldás. Néhány ilyen “trükköt” mi is megosztunk önökkel, de sajnos nem egyszer történt meg, hogy az erőszakosabb és nem szakszerű beavatkozás csak rontott a helyzeten.

Kérem, ha úgy érzi, hogy már nehezebben ürül a mosogató tálca, vagy a kád, ne várjon a dugulásig! Hívjon, vagy írjon!

+36 20 972 8007 +36 20 535 1205

Sürgősségi E-mail címem, a telefonomra küld azonnali értesítés:

konyadugulaselharito@gmail.com

Mert ismeri a mondást: a lefolyó, legyen átfolyó!

Beszéljünk az árakról

  • Mosogató-gerincvezeték dugulásának elhárítása: 15. 000,-Ft
  • WC duguláselhárítás: 25-30. 000,-Ft
  • Fürdőkád duguláselhárítás: 15. 000,-Ft
  • Zuhanyzó dugulás: 15. 000,-Ft
  • Padló összefolyó dugulás: 15. 000,-Ft

Áraink tájékoztató jellegűek és nettó árban értendőek. A helyszíni felmérésnél tudok pontos árakat mondani. A díj tartalmazza a kiszállást is!

https://konyadugulaselharitas.hu

Ezt is olvassa el!
Térkövezés, útépítés

Térkövezés, útépítés, épületbontás profi szakemberekkel és gépekkel. Szervezetünk dinamikusan fejlődik, 12 fő alkalmazottat foglalkoztat. Vállalkozásunk gazdálkodása pozitív, pénzügyi helyzetünk stabil, árbevételünk Elolvasom

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .