Időközi volt a kerületben

A Fidesz-KDNP  jelöltje győzött az időközin Nagytétényben.

A szavazatok 54,38 százalékával győzött a Fidesz jelöltje a XXII. kerületi időközi önkormányzati választáson. Az ellenzéki jelölt, Nádor Iván 45,31, a munkáspárti Benyovszky Gábor pedig 0,31 százalékot kapott.

A képviselőnő a 24.hu szerint még tavaly azzal tűnt ki, hogy megakadályozta, hogy felvétel készüljön egy nyilvános ülésről, ahol Bodrog Zoltán független képviselő egy kilakoltatási ügyben szeretett volna felszólalni, amiről a Mérce is szeretett volna közvetíteni, de a bizottság elnöke, a fideszes Csiszár Zsuzsanna jelezte, hogy nem járul hozzá ehhez.

Az újságíró jelezte, hogy közérdeklődésre számot tartó nyilvános ülésről van szó, Bodrog pedig javasolta, hogy kérjék a jegyző állásfoglalását. A független képviselő a Mérce munkatársával át is ment a jegyzőhöz, és egy perccel az ülés hivatalosan meghirdetett kezdési időpontja után visszaértek, ekkor viszont már nem volt mit közvetíteni: Csiszár jelezte, hogy az ülést befejezték, Bodrognak így nincs lehetősége felszólalni.

Bodrog a folyosón még váltott néhány szót a történtekről a fideszes bizottsági elnökkel, aki nehezményezte, hogy ott van az újságíró is, akit előbb rendőrrel fenyegetett, majd megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefonját, amiről felvétel is készült.

 

2190cookie-checkIdőközi volt a kerületben
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .