Budafok -Tétény Önkormányzata vitatja a döntést és pert indít

A XXII. kerületi Önkormányzat közigazgatási pert indít a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata ellen, továbbá jogi lépéseket tesz a 444.hu és a 24.hu-n megjelent valótlan tartalmú cikkek miatt.

2020. január 8. napján a Közbeszerzési Hatóság Döntőbizottsága határozatában marasztalta el Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzatát az Útépítések IV-V. tárgyú közbeszerzési eljárásával kapcsolatosan.

A bizottság az önkormányzat által kiírt közbeszerzési eljárások töredékében hozott elmarasztaló döntést, de Budafok-Tétény Önkormányzata ezeket is vitatja. Igazának a Fővárosi Törvényszék előtt közigazgatási perben kíván jogorvoslatot szerezni.

A Közbeszerzési Döntőbizottság határozatát alapul véve, de a XXII. kerületi önkormányzatot meg sem keresve, a fent említett két hírportál cikket publikált, amelyek több tévedést és szándékosan félrevezető fordulatot is tartalmaznak. A valótlan állítások helyreigazítása érdekében az önkormányzat megteszi a szükséges jogi lépéseket.

1990cookie-checkBudafok -Tétény Önkormányzata vitatja a döntést és pert indít
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .