Bérbeadó a Budafoki Mozi egy része

Pályázatot hirdet az önkormányzat a ,,volt Budafok mozi” meghatározott részének bérbeadására.

Pályázatot lehet benyújtani a „Szieszta pontként” ismert ingatlan egy részének hasznosítására, mely által a terület, központi elhelyezkedésének megfelelően bevonhatóbbá válik Budafok belvárosának közösségi életébe és a Bornegyed projektbe.



Az önkormányzat a területet elsősorban új (akár időszakos) szolgáltatással, valamint a Bornegyed projekthez kapcsolódó kulturális programokkal kívánja fejleszteni mindaddig, amíg az ingatlan végleges hasznosításáról nem születik döntés. A tervezett funkció elhelyezésénél fontos figyelembe venni, hogy a Szieszta pont egy része telente jégpályaként üzemel, így annak helyére új funkció nem tervezhető és nem telepíthető.

A képen jelölt terület bérbeadásáról szólóan írtak ki pályázati felhívást, amelynek beadása 2021.05.14. 8:00-10:00 óra között személyesen a Polgármesteri Hivatalban lehetséges.

Részletes információ ide kattintva érhető el, további felvilágosítás pedig hétfőtől csütörtökig: 8:00-16:00 között, pénteken: 8:00-12:00 között telefonon (tel.: +36/1-229-2611/215. mellék) kérhető.

További híreink

3690cookie-checkBérbeadó a Budafoki Mozi egy része
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .