250 négyzetméter égett Budafokon

Egy négylakásos, háromszintes társasház tetőszerkezete teljes terjedelmében égett szerda éjszaka. A XXII. kerületi ház oltásáról a katasztrófavédelem készített felvételt.

Mintegy kétszáz ötven négyzetméteres négylakásos, háromszintes lakóház tetőszerkezete gyulladt ki szerdán, késő este Budapest XXII. kerületében, a Barátcinege utcában. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre tizenöt gépjárművel, több mint harminc tűzoltó érkezett ki. Közel egy órás megfeszített munka után az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett nyolc vízsugárral fékezték meg a tűz továbbterjedését és oltották el a lángokat. Munkájukat nehezítette, hogy a terület úgynevezett vízhiányos terület, így az oltáshoz szükséges tüzivizet a tűzcsapokon túl vízszállító tűzoltógépjárművekkel is a helyszínre kellett juttatni. A Fővárosi Katasztrófavédelmi igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit. Személyi sérülés nem történt.

A Katasztrófavédelem képgalériája

3080cookie-check250 négyzetméter égett Budafokon
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .