Kedvezményes árú növények a kerületi nyugdíjasoknak!

A Fitoland vásárlási kedvezménnyel, az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata a rendelés ingyenes házhoz szállításával segíti a kerületben élő nyugdíjasokat, akik így lakóhelyük elhagyása nélkül, árengedménnyel szerezhetik be a kertészkedéshez szükséges növényeket és eszközöket.

Az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata, valamint stratégiai partnerük, a Fitoland Kertészet összefogásának célja, hogy az idősek otthonuk elhagyása nélkül, kedvezménnyel szerezhessék be a kertészkedéshez szükséges eszközöket és növényeket.

A Fitoland Kertészet most 20 százalékos kedvezményt biztosít minden termékük árából a Budafok-Tétényben élő nyugdíjasok számára, az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata pedig ingyen házhoz viszi a megrendelést.

Az áruház kínálatáról és az árakról a fitoland.hu oldalon tájékozódhat. A webshopon lévő termékek nem a teljes készletet mutatják, ezért ha van olyan termék, amit nem talált meg a webshopban, érdeklődjön a megadott telefonszámon. A kiszállítás minden hét pénteki napján esedékes. Az akció a veszélyhelyzet végéit tart.

Rendelést leadni a 06 20 442-4237-as telefonszámon lehet.

2810cookie-checkKedvezményes árú növények a kerületi nyugdíjasoknak!
Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .